Na zalogi

Aromatrip® paket BACK TO SCHOOL + GRATIS prazen roll on

39.39

Paket ekoloških izdelkov Aromatrip® BACK TO SCHOOL, z gratis praznim rolončkom, kamor lahko svojim šolarjem namešamo svojo mešanico za vesele in brezskrbne šolske dni brez tesnobe.

Šifra: aromatrip_paket_back_to_school Kategorija: Oznaki: ,

AROMATRIP Back to School paket + prazen rolon GRATIS

AROMATRIP® Back to School paket vsebuje eterična še posebej blaga eterična olja sivke in mandarine ter najbolj vsestransko, nežno in učinkovito negovalno olje, ki je primerno tudi za nego nežne otroške kože. V kompletu je priložen še prazen 5 ml rolonček, kamor lahko svoji šolarki ali šolarju namešaš blago mešanico back to School za vesele in brezskrbne šolske dni brez tesnobe.

Za nekatere šolarje je morda začetek šolskega leta lažji kot za druge. Nekaterim posameznikom težave povzročajo stres zaradi šolskih testov, strah pred neznanjem oziroma da se ne bodo dovolj izkazali ali vklopili v družbo. izbrana eterična olja so lahko odlična naravna pomoč pri občutkih tesnobe, stresa in žalosti, lahko pa tudi pomagajo pri večji zbranosti in kreativnosti.

Eterično olje mandarine ima osvežujoč citrusni vonj, ki umirja stres, navdihuje in razvedri, ravno tako pa pomaga ustvariti spodbudno in kreativno delovno vzdušje ter izboljša razpoloženje. Eterično olje mandarine spada med blaga eterična olja, zato je primerno tudi za začetnike v aromaterapiji.

Eterično olje sivke je eno najbolj vsestranskih eteričnih olj, zaradi izredno širokega spektra terapevtskih lastnosti, se eterično olje sivke na mnogih različnih področjih uporablja že stoletja. Vonj sivke sprošča, odpravlja strah, pomirja, harmonizira in stimulira.

Mandljevo olje iz ekološke pridelave je eno najbolj vsestransko uporabnih olj, zato velja za pravi zaklad med negovalnimi olji. Primerno je za vse vrste kože, tudi za suho in razdraženo kožo, še posebej pa je koristno za nego nežne otroške kože. Aromatrip organsko mandljevo olje je hladno stiskano in nerafinirano.

GRATIS: prazen, stekleni rolonček, kamor si lahko namešaš svoje najljubše mešanice.

CERTIFIKATI: 

 • EKOLOŠKO
 • VEGANSKO
 • BIO KOZMETIKA

Lavandula angustifolia

Citrus reticulata

Prunus Amygdalus Dulcis

Olje mandarine pridobivamo s hladnim stiskanjem lupin, eterično olje sivke pa s parno destilacijo. Nerafinirano olje sladkega mandlja pridobivamo s postopkom hladnega stiskanja.

Bolgarija, Italija in Španija

2 x 15 ml + 1 x 100 ml + 1 x gratis prazni rolon 5 ml 

SIVKA BIO eteraično olje

V priložen rolonček (5 ml) dodamo mandljevo olje, nekje do polovice. Nato nakapamo 2 kapljici sivke in 2 kapljici mandarine nato do vrha dodamo še mandljevo olje. Po želji lahko dodamo kako kapljico več  ali manj izbranega eteričnega olja, odvisno od okusa.

Najbolj pomembno je, da nam vonj prinaša prijetne občutke in nam pripravek diši. Nato zatesnimo pokrovček, pretresemo vsebino in naš Back to School rolonček je pripravljen za šolske klopi. Uporabljamo ga tako, da se po potrebi namažemo po sencah, zapestjih, zatilju, solarnem pleksusu ali podplatih.

Pri uporabi eteričnih olj moramo biti zelo previdni in skromni. Bolje je najprej dodati kapljico eteričnega olja manj, in če nam ustreza lahko kasneje kakšno kapljico še dodamo.  

AROMATRIP® – BIO eterična in negovalna olja so na voljo tudi v prodajalnah in spletni trgovini Sanolabor, poslovalnicah in spletni trgovini Tosama in baitris.si.

Splošna navodila za pravilno uporabo arom:

Bio arom nikoli ne dodajamo neposredno v jedi in napitke. Vedno jih najprej razredčimo v izbranem mediju. Kot medij lahko uporabimo npr.: sirup agave, med, olivno olje, smetano, skuto, mandljevo olje, …. Eterična olja vedno uporabljamo pazljivo in po kapljicah – 1-2 kapljici v ustrezni medij, da ne predoziramo.

Arome primešamo vedno na koncu, preden dokončamo jed ali testo. Pri peki v pečici se majhen del arome, zaradi vročine, izgubi, zato v receptih za maso testa od 0,5 do 1 kg dodajte 5 – 6 kapljic arome.

OPOZORILO:

Vsa eterična olja in arome so koncentrati, zato jih pred uporabo vedno razredčite. Hranite v temnem, na hladnem in dobro zaprte! Hranite jih izven dosega otrok! Pazite na oči in sluznico! Nosečnicam se odsvetuje uporaba, v vse namene. Pred morebitno uporabo naj se posvetujejo s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Aromatrip® MANDARINA - BIO eterično olje 15 ml
 
Literatura/uporabljeni viri:
 • Autorenkollektiv, Römpp Online, Georg Thieme Verlag Stuttgart, www.römpp-online.de, 2012.
 • D. Martinetz, R. Hartwig, Taschenbuch der Riechstoffe, Verlag Harri Deutsch Frankfurt/M, 1998
 • E. Keller, Aromatherapie, Ullstein Buchverlage GmbH Berlin, 2006.
 • E. Zimmermann, Aromatherapie für Pflege- und Heilberufe, Haug Verlag Stuttgart, 2018.
 • C. Maxwell-Hudson, Aromatska terapija in masaže, Domus 1995
 • A. Meyer, Lexikon der Dufte, Akademie der Dufte. 1991

Citrus reticulata*, Lavandula angustifolia*, Prunus Amygdalus Dulcis*

*iz nadzorovane ekološke pridelave

Možnost plačil v spletni trgovini:

 • s plačilom po povzetju: naročeno blago plačate kurirju dostavne službe GLS, ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema z gotovino ali kartico. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni trgovini. Kurir vam bo dodatno zaračunal še provizijo. Pred dostavo blaga boste obveščeni s strani GLSja po e-pošti ali telefonu glede datuma in časa dostave. V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vas bo kurir obvestil na kateri nadomestni lokaciji lahko prevzamete svoje blago. Po preteku skrajnega roka za prevzem se pošiljka vrne pošiljatelju – na sedež podjetja.
 • s plačilom po predračunu: na transakcijski račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino),
 • s plačilom preko storitve PAYPAL: na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji na e-mail prejmete potrditev naročila. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa.,
 • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron itd. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Stripe Inc., San Francisco, CA94103 USA. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Možnosti in strošek dostave v spletni trgovini:

Vsa odposlana naročila iz spletne trgovine Aromatrip.si dostavlja dostavna služba GLS. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37€. Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna (na blagajni se pri dostavi izpiše *BREZPLAČNA POŠTNINA*).