Na zalogi

Aromatrip®paket MIRNA NOČ + brezplačna poštnina

50.86

Paket ekoloških izdelkov Aromatrip® MIRNA NOČ, z brezplačno poštnino, je idealen za umirjanje po napornem dnevu ali pred spanjem. Vsa tri eterična olja v paketku MIRNA NOČ so vsestransko uporabna in zelo koristna za dobro počutje, tako posamezno kot v harmoniji med sabo.

Šifra: aromatrip_paket_mirna-noc Kategorija: Oznaki: ,

AROMATRIP paket MIRNA NOČ

AROMATRIP® paket MIRNA NOČ je kot nalašč za sproščanje po napornem dnevu v službi, ali umirjanje pred počitkom. Vsebuje 3 eterična olja, ki so zelo vsestransko uporabna in zelo koristna. Na mnogih področjih nam bodo prišča prav posamezno, ko pa jih združimo v harmonijo, pa dobimo čudovito mešanico, ki deluje kot pravi balzam za utrujeno dušo in um. Paket MIRNA NOČ je sestavljen iz 3 BIO eteričnih olj in sicer vrtnice, sivke in pomaranče.

Eterično olje pomaranče ima sladek, sadni vonj, ki spodbuja, poživlja, motivira, in preganja tesnobo. Deluje pomirjevalno in širi ogrevalno vzdušje, ki prinaša veselje. Zaradi prijetnega vonja in mnogih blagodejnih lastnosti je olje sladke pomaranče zelo priljubljeno. 

Eterično olje damaščanske vrtnice (3% v mandljevem olju) ima opojni, sladko cvetni vonj ki je enostavno neponovljiv. Zaradi svoje kompleksne sestave ima poleg čudovitega ter razkošnega vonja tudi izredno širok spekter delovanja, uporablja se namreč v vseh fazah življenja.

Vrtnica je dobrodošla pri neprijetnih stanjih kot so tesnoba, depresija, stres in histerija, poleg tega pa sprošča, pomaga pri nespečnosti in povečanem srčnem utripu. Zelo je koristna tudi pri jezi, različnih frustracijah in obupu. Nasploh esenca vrtnice dviguje razpoloženje, prinaša veselje in “urok ljubezni”.

Eterično olje sivke je eno najbolj vsestranskih eteričnih olj, zaradi izredno širokega spektra terapevtskih lastnosti, se eterično olje sivke na mnogih različnih področjih uporablja že stoletja. Vonj sivke sprošča, odpravlja strah, pomirja, harmonizira in stimulira.

CERTIFIKATI: 

 • EKOLOŠKO

Citrus aurantium dulcis

Lavandula angustifolia

Rosa Damascena

Olje pomaranče pridobivamo s hladnim stiskanjem lupin, eterični olji sivke in vrtnice pa s parno destilacijo.

Mehika in Bolgarija

3 x 15 ml 

Aromatrip® VRTNICA - BIO eterično olje 15 ml
SIVKA BIO eteraično olje

V svoj najljubši difuzor ali izparilnik dodaj maksimalno dovoljeno količino vode, nato dodaj še BIO eterična olja AROMATRIP, od 2 do 6 kapljic vsakega, odvisno od velikosti posode za vodo. Tisti vonj ki želiš da prevladuje, dodaj 2 kapljici več od ostalih dveh. 

Najbolj pomembno je, da nam vonj prinaša prijetne občutke in nam pripravljena mešanica diši. 

Aromatrip®paket MIRNA NOČ + brezplačna poštnina

AROMATRIP® – BIO eterična in negovalna olja so na voljo tudi v prodajalnah in spletni trgovini Sanolabor, poslovalnicah in spletni trgovini Tosama in baitris.si.

Splošna navodila za pravilno uporabo arom:

Bio arom nikoli ne dodajamo neposredno v jedi in napitke. Vedno jih najprej razredčimo v izbranem mediju. Kot medij lahko uporabimo npr.: sirup agave, med, olivno olje, smetano, skuto, mandljevo olje, …. Eterična olja vedno uporabljamo pazljivo in po kapljicah – 1-2 kapljici v ustrezni medij, da ne predoziramo.

Arome primešamo vedno na koncu, preden dokončamo jed ali testo. Pri peki v pečici se majhen del arome, zaradi vročine, izgubi, zato v receptih za maso testa od 0,5 do 1 kg dodajte 5 – 6 kapljic arome.

OPOZORILO:

Vsa eterična olja in arome so koncentrati, zato jih pred uporabo vedno razredčite. Hranite v temnem, na hladnem in dobro zaprte! Hranite jih izven dosega otrok! Pazite na oči in sluznico! Nosečnicam se odsvetuje uporaba, v vse namene. Pred morebitno uporabo naj se posvetujejo s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

POMARANČA BIO eterično olje 15 ml
 
Literatura/uporabljeni viri:
 • Autorenkollektiv, Römpp Online, Georg Thieme Verlag Stuttgart, www.römpp-online.de, 2012.
 • D. Martinetz, R. Hartwig, Taschenbuch der Riechstoffe, Verlag Harri Deutsch Frankfurt/M, 1998
 • E. Keller, Aromatherapie, Ullstein Buchverlage GmbH Berlin, 2006.
 • E. Zimmermann, Aromatherapie für Pflege- und Heilberufe, Haug Verlag Stuttgart, 2018.
 • C. Maxwell-Hudson, Aromatska terapija in masaže, Domus 1995
 • A. Meyer, Lexikon der Dufte, Akademie der Dufte. 1991

Rosa Damascena* 3% v mandljevem olju*, Lavandula angustifolia*, Citrus aurantium dulcis*

*iz nadzorovane ekološke pridelave

Možnost plačil v spletni trgovini:

 • s plačilom po povzetju: naročeno blago plačate kurirju dostavne službe GLS, ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema z gotovino ali kartico. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni trgovini. Kurir vam bo dodatno zaračunal še provizijo. Pred dostavo blaga boste obveščeni s strani GLSja po e-pošti ali telefonu glede datuma in časa dostave. V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vas bo kurir obvestil na kateri nadomestni lokaciji lahko prevzamete svoje blago. Po preteku skrajnega roka za prevzem se pošiljka vrne pošiljatelju – na sedež podjetja.
 • s plačilom po predračunu: na transakcijski račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino),
 • s plačilom preko storitve PAYPAL: na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji na e-mail prejmete potrditev naročila. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa.,
 • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron itd. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Stripe Inc., San Francisco, CA94103 USA. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Možnosti in strošek dostave v spletni trgovini:

Vsa odposlana naročila iz spletne trgovine Aromatrip.si dostavlja dostavna služba GLS. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37€. Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna (na blagajni se pri dostavi izpiše *BREZPLAČNA POŠTNINA*).