Na zalogi

Aromatrip®paket FRESH AIR za svež zrak v prostoru

38.84

Paket ekoloških izdelkov Aromatrip® FRESH AIR, je kot nalašč za osveževanje zraka v prostoru. Sestavljajo ga 3 eterična olja AROMATRIP; evkalipt, limona in limonska trava, ki so poleg tega, uporabna še na mnogih drugih področjih. 

Šifra: aromatrip_paket_FRESH-AIR Kategorija: Oznaki: ,

AROMATRIP paket FRESH AIR za svež zrak v prostoru

AROMATRIP® paket FRESH AIR je prva izbira za osveževanje in čiščenje zraka v prostoru. Poleg tega pa so vsa tri eterična olja odlična še za mnoge druge tegobe in težave ki nas pestijo v vsakdanjem življenju. Paket FRESH AIR je sestavljen iz 3 BIO eteričnih olj in sicer evkalipta, limone in limonske trave.

Eterično olje evkalipta je zelo cenjeno na različnih področjih, v domači medicini kot „olje za prehlad“, ali kot vonj ki poveča koncentracijo, poživlja in motivira zato je lahko odlična podporna dišava med intelektualnim delom.

Pomaga premagati občutek stiskanja in letargije.  Spodbudno deluje pri glavobolu in bolečinah v živcih. Evkaliptovo olje med drugim tudi hladi kožo in segreva mišice, zaradi vsebnosti cineola pa deluje celo razkužilno.

Eterično olje limone s svojim osvežujočim vonjem pomaga pri koncentraciji, prinaša vedrino in očisti prostor. Olje limone je eterično olje z visoko močjo razkužila, zato je primerno za čiščenje zraka v prostoru, saj naj bi imela limona antibakterijski in antiseptični učinek. 

Vonj limone aktivira, izboljša razpoloženje in prežene utrujenost ter slabo voljo, pri obupanosti, potrtosti in šibkosti.

Eterično olje limonska trava je najbolj poznano po tem, da zaradi svojega vonja odganja mrčes in žuželke, vendar to še sploh ni vse. Deluje osvežilno, spodbuja aktivnost in koncentracijo.  Koristno je za preprečevanje duševne utrujenosti in je odlična pomoč pri nespečnosti, saj deluje pomirjevalno.

CERTIFIKATI: 

 • EKOLOŠKO

Eucalyptus Globulus

Citrus limon

Cymbopogon flexuosus

Olje limone pridobivamo s hladnim stiskanjem lupin, eterični olji evkalipta in limonske trave pa s parno destilacijo listov.

Portugalska, Španija, Indija

3 x 15 ml 

Limona BIO eterično olje
EVKALIPT - BIO eterično olje 15 ml

V svoj najljubši difuzor ali izparilnik dodaj maksimalno dovoljeno količino vode, nato dodaj  BIO eterična olja AROMATRIP, od 4 do 6 kapljic limone, 2 do 3 kapljice evkalipta in 2 kapljici limonske trave, doziranje je odvisno od velikosti posode za vodo. 

Najbolj pomembno je, da nam vonj odgovarja in nam prinaša prijetne občutke. Razmerja eteričnih olj lahko po lastnem okusu spremenimo.

Aromatrip®paket FRESH AIR

AROMATRIP® – BIO eterična in negovalna olja so na voljo tudi v prodajalnah in spletni trgovini Sanolabor, poslovalnicah in spletni trgovini Tosama in baitris.si.

Splošna navodila za pravilno uporabo arom:

Bio arom nikoli ne dodajamo neposredno v jedi in napitke. Vedno jih najprej razredčimo v izbranem mediju. Kot medij lahko uporabimo npr.: sirup agave, med, olivno olje, smetano, skuto, mandljevo olje, …. Eterična olja vedno uporabljamo pazljivo in po kapljicah – 1-2 kapljici v ustrezni medij, da ne predoziramo.

Arome primešamo vedno na koncu, preden dokončamo jed ali testo. Pri peki v pečici se majhen del arome, zaradi vročine, izgubi, zato v receptih za maso testa od 0,5 do 1 kg dodajte 5 – 6 kapljic arome.

OPOZORILO:

Vsa eterična olja in arome so koncentrati, zato jih pred uporabo vedno razredčite. Hranite v temnem, na hladnem in dobro zaprte! Hranite jih izven dosega otrok! Pazite na oči in sluznico! Nosečnicam se odsvetuje uporaba, v vse namene. Pred morebitno uporabo naj se posvetujejo s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

LIMONSKA TRAVA – BIO eterično olje 15 ml
 
Literatura/uporabljeni viri:
 • Autorenkollektiv, Römpp Online, Georg Thieme Verlag Stuttgart, www.römpp-online.de, 2012.
 • D. Martinetz, R. Hartwig, Taschenbuch der Riechstoffe, Verlag Harri Deutsch Frankfurt/M, 1998
 • E. Keller, Aromatherapie, Ullstein Buchverlage GmbH Berlin, 2006.
 • E. Zimmermann, Aromatherapie für Pflege- und Heilberufe, Haug Verlag Stuttgart, 2018.
 • C. Maxwell-Hudson, Aromatska terapija in masaže, Domus 1995
 • A. Meyer, Lexikon der Dufte, Akademie der Dufte. 1991

Eucalyptus Globulus*, Citrus limon*, Cymbopogon flexuosus*

*iz nadzorovane ekološke pridelave

Možnost plačil v spletni trgovini:

 • s plačilom po povzetju: naročeno blago plačate kurirju dostavne službe GLS, ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema z gotovino ali kartico. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni trgovini. Kurir vam bo dodatno zaračunal še provizijo. Pred dostavo blaga boste obveščeni s strani GLSja po e-pošti ali telefonu glede datuma in časa dostave. V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vas bo kurir obvestil na kateri nadomestni lokaciji lahko prevzamete svoje blago. Po preteku skrajnega roka za prevzem se pošiljka vrne pošiljatelju – na sedež podjetja.
 • s plačilom po predračunu: na transakcijski račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino),
 • s plačilom preko storitve PAYPAL: na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji na e-mail prejmete potrditev naročila. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa.,
 • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron itd. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Stripe Inc., San Francisco, CA94103 USA. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Možnosti in strošek dostave v spletni trgovini:

Vsa odposlana naročila iz spletne trgovine Aromatrip.si dostavlja dostavna služba GLS. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37€. Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna (na blagajni se pri dostavi izpiše *BREZPLAČNA POŠTNINA*).