Na zalogi

Aromatrip® ANTISTRES paket + brezplačna poštnina

71.78

ANTISTRES paket ekoloških izdelkov Aromatrip®, z brezplačno poštnino in praznim rolončkom, kamor si lahko namešamo svojo antistres mešanico.

Šifra: aromatrip_paket_antistres_rolon Kategorija: Oznaki: ,

AROMATRIP antistres paket + prazen rolon GRATIS

AROMATRIP® antistres paket je super uporaben v vsakdanjem življenju, lahko pa je tudi odlično darilo. Vsebuje BIO negovalno jojobino olje in BIO eterična olja vrtnice, mandarine in bergamotke. V kompletu, brezplačno zraven prejmeš še prazen rolonček, kamor si lahko namešaš čisto svojo antistres mešanico.

Eterično olje mandarine ima osvežujoč citrusni vonj, ki umirja stres in blagodejno vpliva na duševno utrujenost. Eterično olje mandarine navdihuje in razvedri, ravno tako pa pomaga ustvariti spodbudno in kreativno delovno vzdušje.

Eterično olje bergamotke ima lahkoten a živahen, cvetno – sadni vonj po svežih citrusih. Esenca bergamotke pomirja in prinaša čustveno ravnovesje, navdaja z veseljem do življenja, razveseli srce in zbistri misli.

Eterično olje damaščanske vrtnice (3% v mandljevem olju) ima opojni, sladko cvetni vonj ki je enostavno neponovljiv. Zaradi svoje kompleksne sestave ima poleg čudovitega ter razkošnega vonja tudi izredno širok spekter delovanja, uporablja se namreč v vseh fazah življenja.

Vrtnica je dobrodošla pri neprijetnih stanjih kot so tesnoba, depresija, stres in histerija, poleg tega pa sprošča, pomaga pri nespečnosti in povečanem srčnem utripu. Zelo je koristna tudi pri jezi, različnih frustracijah in obupu. Nasploh esenca vrtnice dviguje razpoloženje, prinaša veselje in “urok ljubezni”.

Jojobino olje iz ekološke pridelave bo poskrbelo, da bo koža skoraj neverjetno mehka, izdatno nahranjena in navlažena. Jojobino olje se vpija zelo hitro, zato ne pušča neprijetno mastnega občutka na koži poleg tega pa poskrbi za dobro hidratacijo, saj na koži ustvari zaščitno pregrado, ki prepreči izgubo vlage. Aromatrip organsko jojobino olje je hladno stiskano in nerafinirano.

GRATIS: prazen, stekleni rolonček, kamor si lahko namešaš svoje najljubše mešanice.

CERTIFIKATI: 

 • EKOLOŠKO
 • VEGANSKO
 • BIO KOZMETIKA

Citrus reticulata

Rosa Damascena

Citrus aurantium bergamia

Simmondsia Chinensis

Olje bergamotke in mandarine pridobivamo s hladnim stiskanjem lupin, eterično olje vrtnice pa z destilacijo svežih cvetov damaščanske vrtnice. Nerafinirano jojobino olje pridobivamo s postopkom hladnega stiskanja.

Italija, Bolgarija, Italija in Izrael

3 x 15 ml + 1 x 100 ml + 1 x gratis prazni rolon 5 ml 

Aromatrip® MANDARINA - BIO eterično olje 15 ml
Aromatrip® VRTNICA - BIO eterično olje 15 ml

V priložen rolonček (5 ml) dodamo jojobino olje, nekje do polovice. Nato nakapamo 3 kapljice vrtnice, 2 kapljici mandarine in 2 kapljici bergamotke, nato do vrha dodamo še jojobino olje. Po želji lahko dodamo kako kapljico več  ali manj izbranega eteričnega olja, odvisno od okusa. Najbolj pomembno je, da nam vonj prinaša prijetne občutke in nam pripravek diši. Nato zatesnimo pokrovček, pretresemo vsebino in naš antistres rolonček je pripravljen za uporabo. Uporabljamo ga tako, da se po potrebi namažemo po sencah, zapestjih, zatilju, solarnem pleksusu ali podplatih.

Aromatrip® ANTISTRES paket + brezplačna poštnina

AROMATRIP® – BIO eterična in negovalna olja so na voljo tudi v prodajalnah in spletni trgovini Sanolabor, poslovalnicah in spletni trgovini Tosama in baitris.si.

Splošna navodila za pravilno uporabo arom:

Bio arom nikoli ne dodajamo neposredno v jedi in napitke. Vedno jih najprej razredčimo v izbranem mediju. Kot medij lahko uporabimo npr.: sirup agave, med, olivno olje, smetano, skuto, mandljevo olje, …. Eterična olja vedno uporabljamo pazljivo in po kapljicah – 1-2 kapljici v ustrezni medij, da ne predoziramo. Arome primešamo vedno na koncu, preden dokončamo jed ali testo. Pri peki v pečici se majhen del arome, zaradi vročine, izgubi, zato v receptih za maso testa od 0,5 do 1 kg dodajte 5 – 6 kapljic arome.

OPOZORILO:

Vsa eterična olja in arome so koncentrati, zato jih pred uporabo vedno razredčite. Hranite v temnem, na hladnem in dobro zaprte! Hranite jih izven dosega otrok! Pazite na oči in sluznico! Nosečnicam se odsvetuje uporaba, v vse namene. Pred morebitno uporabo naj se posvetujejo s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Aromatrip® BERGAMOTKA - BIO eterično olje 15 ml
 
Literatura/uporabljeni viri:
 • Autorenkollektiv, Römpp Online, Georg Thieme Verlag Stuttgart, www.römpp-online.de, 2012.
 • D. Martinetz, R. Hartwig, Taschenbuch der Riechstoffe, Verlag Harri Deutsch Frankfurt/M, 1998
 • E. Keller, Aromatherapie, Ullstein Buchverlage GmbH Berlin, 2006.
 • E. Zimmermann, Aromatherapie für Pflege- und Heilberufe, Haug Verlag Stuttgart, 2018.
 • C. Maxwell-Hudson, Aromatska terapija in masaže, Domus 1995
 • A. Meyer, Lexikon der Dufte, Akademie der Dufte. 1991

Citrus reticulata*, Rosa Damascena* 3% v mandljevem olju*, Citrus aurantium bergamia*, Simmondsia Chinensis*

*iz nadzorovane ekološke pridelave

Možnost plačil v spletni trgovini:

 • s plačilom po povzetju: naročeno blago plačate kurirju dostavne službe GLS, ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema z gotovino ali kartico. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni trgovini. Kurir vam bo dodatno zaračunal še provizijo. Pred dostavo blaga boste obveščeni s strani GLSja po e-pošti ali telefonu glede datuma in časa dostave. V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vas bo kurir obvestil na kateri nadomestni lokaciji lahko prevzamete svoje blago. Po preteku skrajnega roka za prevzem se pošiljka vrne pošiljatelju – na sedež podjetja.
 • s plačilom po predračunu: na transakcijski račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino),
 • s plačilom preko storitve PAYPAL: na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji na e-mail prejmete potrditev naročila. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa.,
 • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron itd. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Stripe Inc., San Francisco, CA94103 USA. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Možnosti in strošek dostave v spletni trgovini:

Vsa odposlana naročila iz spletne trgovine Aromatrip.si dostavlja dostavna služba GLS. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37€. Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna (na blagajni se pri dostavi izpiše *BREZPLAČNA POŠTNINA*).